Prodej bytu 1+kk, 32 m2

Pod labuťkou, Libeň

Krásný podkrovní byt s dispozicí 1+kk o ploše 32 m2 ve 3. patře cihlového domu bez výtahu v žádané části Praha Libeň. Byt je z roku 2015 je ve velmi dobrém stavu a nabízí se zařízený.

Skládá ze vstupní chodby (2,7 m2) s velkými vestavěnými skříněmi (kde je umístěna také pračka) a vstupem do koupelny se sprchovým koutem a toaletou (3,1 m2), dále navazuje obývací pokoj (26,2 m2) s kuchyňským koutem. Kuchyně je vybavena moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči – lednice s mrazákem, sklokeramická varná deska, digestoř a myčka nádobí.

V obývacím pokoji je laminátová podlaha, v koupelně a v chodbě je dlažba. Vytápění je centrální. Dům je ve velmi dobrém stavu – nová fasáda a střecha. Měsíční náklady jsou 2.200Kč + elektřina. K dispozici je v domě kolárna. Parkování je volně před domem.

Tento dům se nachází v těsné blízkosti parku Podviní a nabízí skvělou občanskou vybavenost v okolí. V blízkosti se nachází OC Harfa, obchody, restaurace a školy. Dopravní dostupnost je také velmi dobrá, tramvajová a autobusová zastávka jsou vzdáleny jen pár minut chůze, což poskytuje přímé spojení na metro (Palmovka, Kobylisy, Prosek).

Osobní vlastnictví, lze financovat hypotékou. Poplatky jen 2.200Kč. Ukazatel energetické náročnosti: D.

Celková cenaProdáno za 3.700.000Kč/Únor 2023
Plocha32 m2
StavbaCihla
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní

Výpis z katastru - předmět prodeje

Chcete dostávat nové nemovitosti emailem?

Budete informování o nových nemovitostech k prodeji.
Níže prosím vyplňte svůj e-mail.

Plánujete prodej nemovitosti a chce znát její cenu?

Váše nemovitost má možná větší hodnotu, než sami tušíte. Získejte zdarma přesnou analýzu a profesionálně určenou prodejní cenu vašeho bytu.

David Majer

Realitní specialista
+420 730 542 484
Edita Maresova
Edita Maresova
12:35 03 May 24
Vůbec jsem netušila, jak je důležité se zaměřit při prodeji bytu na ostatní věci, váš článek mi otevřel oči jak se na prodej bytu dívám budoucí zájemce ,děkuji
Růžena Dvořáčková
Růžena Dvořáčková
11:39 26 Apr 24
Vstřícný makléř s mnoha nabídkami, rychlé odezvy na dotazy
Marta Chalabalová
Marta Chalabalová
07:29 22 Apr 24
Pan realitní makléř vypracoval odhad velice rychle, vyhověl mým požadavkům, vše bylo transparentní. Naprostá spokojenost.
IVANA MAREŠOVÁ
IVANA MAREŠOVÁ
11:54 11 Apr 24
byla jsem zcela spokojená s vypracováním velmi podrobné a vyčerpávající nabídky
MyLucie13
MyLucie13
17:39 31 Mar 24
Velmi dobře a rychle zpracovaný odhad, solidní jednání.
Monika Hauptvogel
Monika Hauptvogel
21:31 31 Jan 24
S panem Majerem jsme uzavírali poměrně velký obchod a díky jeho profesionalitě, rychlosti a znalostem šlo vše naprosto hladce, bez zbytečných průtahů a prodlev. Jsem moc ráda za tuto spolupráci a... velmi děkuji.číst dál

Plánujete prodej nemovitosti a chce znát její cenu?

Váše nemovitost má možná větší hodnotu, než sami tušíte. Získáte zdarma přesnou analýzu a profesionálně určenou prodejní cenu vašeho bytu.